Visuell Kommunikation

Lyckad exponering av ditt varumärke är en viktig del i din framgång.

Se vår produktkatalog

VÅRA TJÄNSTER.

Trycksaker.

Med vår långa erfarenhet inom den grafiska branschen har vi bra koll på vad som går hem i Jönköpingsområdet när det gäller trycksaker. Digitaltryck eller offsettryck? Rådgör med oss om upplagor och användningsområden så ser vi till att du får fram rätt produkt i tid. Vi hjälper dig vare sig du behöver 100 visitkort eller en 32 sidig broschyr i 10 000 exemplar.

Fordonsdekaler.

Bilen är kanske den bästa och mest kostnadseffektiva reklampelare ditt företag kan ha, den ses av flera tusen människor varje dag. Rätt dekor/budskap på bilarna och/eller släpen ger er en kostnadseffektiv exponering under lång tid. Vi hjälper er från idé och skiss till färdigt resultat på era fordon. Vi monterar i stora delar av Jönköpings län.

Dekaler.

Figurskurna, transparenta, stora, små, många eller få. Vi ser dekaler som en effektiv reklamprodukt. Användningsområdena är nästintill oändliga: till bilen, på maskiner, fönster, produkter, give-aways.

Skyltar.

Störst skylt i Jönköpings län? Skyltar är allt ifrån plast till plåt, plant eller kantbockat, figurskuret eller fyrkantigt, lång- eller korttid, inomhus eller utomhus. Vi hjälper er att ta fram rätt skylt till rätt plats.

Storformat.

Allt som är större än A3 kallar vi storformat. Vi producerar produkter för både inom- och utomhusbruk. 70×100 affischer, banderoller, skärmväggar, rollups, uppfodringar, vepor, canvastavlor, listan kan göras lång.

Displaysystem.

Vi tillhandahåller mobila exponeringslösningar för t.ex mässor, konferenser, event m.m.